Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Planet 1999 – “Party”

Bij Dansende Beren houden we van beginnende bands en Planet 1999 is daar een voorbeeld van. Hoewel de band uit het PC Music collectief vorig jaar pas hun eerste nummer uitbracht, hebben ze al met andere artiesten samengewerkt. Zo hebben ze “February 2017” van Charli XCX (ft. Clairo & Yaeji) geproducet en werkten ze ook al voor Nasty Cherry. Het motto van Planet 1999 is: ‘everything is about emotion’ en na het beluisteren van debuutsingle “Spell” kregen wij zeker en vast een zoet en melancholisch gevoel.

Ook de tweede single “Party” is lekker melancholisch en bevat een nadrukkelijke bubblegumpopvibe. Dankzij de aanwezige drumpartij bevat het nummer was meer kracht en overtuiging dan “Spell”. Het nummer voelt als een korte droom die met spijt in het hart abrupt eindigt. “Party” is een kort, gek, dromerig en verslavend nummer waarbij Planet 1999 ons zeker en vast meeneemt naar hun eigenzinnige planeet!

Later dit jaar zou er al een eerste ep verschijnen van de band.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single caro♡ - "4ever1"

Wie hyperpop zegt, komt al snel uit bij het binnen het genre iconische PC Music. Het platenlabel en kunstcollectief van producer A.G….
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep’s van 2020

De ep is een formaat dat hoe langer hoe meer aan relevantie wint. Zeker in tijden waarin albums moeten worden uitgesteld en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Planet 1999 - "Replay"

Sommige artiesten leven op een andere planeet en Planet 1999 is daar een mooi voorbeeld van. De band heeft nog maar twee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.