Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milk Teeth – “Transparent”

Deze Engelse punkrockers zitten al een tijdje op onze radar en dat is vooral voor de leuke afwisseling van brave punk met hier en daar een scherpe uithaal. Ook zal je dit beter begrijpen als je de band ooit live hebt gezien, maar ook op plaat stelt deze band zelden teleur.

En laat het nu net dat pittige zijn waar we zo van houden, maar daar blijven we jammer genoeg ook bij dit nummer op onze honger zitten. Het is, voor Milk Teeth hun doen, een nogal braaf nummer waar de gezonde hoek helaas niet af is. Een braaf, voorzichtig en veilig nummer waar niets verkeerd aan op te merken is, maar waar we wat pit missen. Het refrein is ietsje snediger, maar het blinkt toch vooral uit in middelmatigheid en daar zaten we niet op te wachten.

Daar waar we nog erg hoopvol waren tijdens hun vorige single “Destroyer“, glijdt Milk Teeth af naar de brave middenmoot en zal deze band zich niet kunnen onderscheiden van andere bands in het genre. Op 27 maart komt het album Milk Teeth uit op Music For Nations en we zijn zeer benieuwd welke kant het zal opgaan.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single F.O.D. - "A Thousand Shots"

Met hun ontstaan in 2011 en “Carry On” in datzelfde jaar wist F.O.D. zich meteen sterk te positioneren. De melodische punkscene in…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Hives – The Death of Randy Fitzsimmons (★★★★): De top van de Zweedse export

Soms maakt wachten op iets het alleen maar beter, al is het telkens met een bang hartje uitkijken naar wat komt. Een…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barno Koevoet & The Duijmschpijkers - "Fils a Papa"

Gezocht: rageroom. Barno Koevoet & the Duijmschpijkers heeft namelijk een nieuwe single uit en naar goede gewoonte mag alles er daarbij aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.