Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sea Girls – “Ready For More”

Vorig jaar voorspelden we al een mooie toekomst voor de Britse indierockers van Sea Girls. Zo kregen ze zelfs een plekje tussen onze ‘Grote Beren Van Morgen’. Voor een deel loste de band onze verwachtingen in, maar een grote doorbraak bleef vooralsnog uit. Toch staat elk nummer van de band garant voor catchy gitaren en vooral heel veel vrolijkheid. Onlangs maakten de jongens bekend dat er, samen met een Europese tour, een nieuwe ep aankomt en in de tussentijd loste Sea Girls singles aan de lopende band. Zo werden we laatst nog overtuigd door “Violet“, dat op die ep vergezeld zal worden door “Ready For More”.

Het nieuwste exemplaar van Sea Girls werd wederom een indierockplaatje waarop stilzitten geen optie is. Al vanaf de eerste seconden schiet het tempo de hoogte in door de aanstekelijke gitaren en drums. De refreinen zijn makkelijk te onthouden en blijven daardoor meteen in je hoofd hangen. Toch lijkt het alsof we dit nummer al eens eerder hebben gehoord. Sea Girls gebruikt alweer dezelfde ingrediënten, waardoor er ook op “Ready For More” misschien iets te braaf binnen de lijntjes werd gekleurd. Als de jongens dit jaar voor de grote doorbraak willen gaan, hopen we dat Under Exit Lights eerder in de spannende lijn van “Violet” zal liggen.

Op 6 maart verschijnt de Under Exit Lights ep, waarvan we op 21 januari waarschijnlijk al wat nummers zullen horen in Trix in Antwerpen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website


 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief