Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ellie Fey – “Alien”

Foto: Eliott Vanbuggenhout

De jonge zangeres Aurélie Boffé uit Overijse maakt onder haar artiestennaam Ellie Fey muziek die haar stem helemaal centraal stelt. Haar debuutsingle “Woman” kreeg al aardig wat mediale aandacht omdat ze er seksuele intimidatie aankaartte en ze bleef niet stil zitten. De jonge studente werkte aan nieuwe nummers, waarvan we vandaag een tweede voorsmaak krijgen.

“Alien” is een zacht popnummer, waarin ze haar stem laat schitteren. Het geheel laat ons denken aan Emeli Sandé, door de opbouw naar de refreinen waarin ze dan vocaal uithaalt. “Alien” gaat over het gemis van iemand speciaal in haar leven die ze vier jaar geleden verloor en zo is de single ook serieus emotioneel geladen. Een mooie ode aan een fonkelende ster boven ons en bovendien ook een mooi visitekaartje voor de jonge zangeres.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dehd - "Alien"

Dehd bracht dit jaar al twee topsingles uit die een voorbode zijn op het nieuwe album dat binnenkort zal uitkomen. “Mood Ring”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mustii - "Alien"

Er lijkt in België werkelijk een muzikale grens tussen Wallonië en Vlaanderen te lopen die maar zelden overschreden wordt door succesvolle artiesten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Northlane - "Clockwork"

De metalcoreband Northlane komt na twee jaren op de proppen met nieuwe muziek. De Australiërs brachten in 2019 hun album Alien uit,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.