Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LAUV – “Changes”

De Amerikaanse zanger Lauv vertelde ons meer dan twee jaar geleden in een interview: ‘Laten we zeggen dat ik een groter masterplan heb. Dat is zich nu aan het ontwikkelen. Of het een album zal zijn, kan ik nog niet zeggen. Maar het zullen niet gewoon singles blijven.’, en zo geschiedde. Zijn langverwachte debuutalbum How I’m Feeling komt na een beetje vertraging in de lente uit. Een eerste voorsmaak kregen we in de herfst in een uitverkochte AB, waar we door de muzikant en zanger mateloos overtuigd werden.

2020 is voor Lauv het jaar van de verandering en zo voelde hij zich geïnspireerd om daar een nummer over te schrijven. “Changes” is een weemoedig electropop nummer dat perfect bij de andere uitgebrachte singles van How I’m Feeling past. In de tekst heeft Lauv het over zijn paniekaanvallen en weet hij zich kwetsbaar op te stellen door zijn emoties in woorden om te zetten. Iets waar zijn jonge fans van zullen houden en ook wij appreciëren “Changes”.

Lauv’s debuutalbum How I’m Feeling komt uit op 6 maart 2020.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empire Of The Sun - "Changes"

We kunnen er onze hand niet onmiddellijk opleggen, maar ineens gebeurde er iets. MGMT en Empire Of The Sun voerden de zogeheten…
InstagramLiveRecensies

Lauv @ La Madeleine: Veilige popshow

Je hebt van die artiesten die het succes van hun doorbraaksingle niet meer kunnen evenaren en Lauv is daar zo’n voorbeeld van….
AlbumsFeatured albumsRecensies

King Gizzard & The Lizard Wizard - Changes (★★★★): De verfrissende wind der verandering

Het jaar 2017 zal elke Gizzhead voor altijd bij blijven als het jaar waarin King Gizzard & The Lizard Wizard liefst vijf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.