Instagram

De Grote Beren Van Morgen 2020: Conan Gray & Rian Snoeks

In onze jaarlijkse reeks ‘Grote Beren Van Morgen’ proberen we voor elk genre de vinger aan de pols te houden om de leukste opkomende acts in de kijker te zetten, en ook vandaag hebben we weer twee straffe acts die we aan je voorstellen. Hippe vogels letten best goed op, want onze twee ‘Grote Beren Van Morgen’ van vandaag zijn twee stoere kerels die ‘Generatie Z’ helemaal weerspiegelen. 2020 kan het jaar worden van Conan Gray & Rian Snoeks.

Conan Gray

Nu Lorde nog volop aan het pauzeren is, hebben we gelukkig haar mannelijke tegenhanger Conan Gray, die ons met zijn muziek in 2020 zal blij maken. De Amerikaanse zanger begon op YouTube vooraleer hij zich op de muziek stortte. Hij tourde sindsdien al door Europa, Amerika en opende voor Panic! At The Disco. Het gaat dus al goed voor Gray, maar met een debuutalbum in de pijplijn kunnen we ons verwachten aan zijn grote doorbraak. Zijn moody popmuziek laat tienerharten smelten en ook zijn charisma heeft hier zijn bijdrage. Zijn recentste single “Maniac” staat bij ons al op repeat en ook de liveversie zijn VEVO DSCVR liveversie laat zien dat hij ook live goed klinkt. Dit kan niet meer mislukken.

Rian Snoeks

Als mediapartner van het nieuwe kansenparcours Sound Track hebben we de wedstrijd en de deelnemers goed gevolgd. De Limburgse Rian Snoeks stak er al snel bovenuit en overtuigde de jury uiteindelijk zodat hij een van de drie Limburgse overwinnaars werd. In de zomer stond hij onder andere op het Absolutely Free Festival en met de eerste officiële releases op de teller schakelt hij een versnelling hoger. Zijn meest recente single “Terug Naar Toen” pakte ons uiteindelijk helemaal in en toont dat hij in 2020 kan uitgroeien tot een grote hype. Misschien krijgt hij wel een plekje op dat grote Limburgse festival, want Rian spreekt de doelgroep absoluut aan.

De andere ‘Grote Beren Van Morgen 2020’ zijn:

1/1: Celeste – MEYY

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.