Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Moses Sumney – “Polly”

Moses Sumney kondigde ongeveer een maand geleden zijn nieuwe dubbelalbum græ aan. Gisteren volgde er met “Polly”  een tweede single, nadat we bij de aankondiging van het album reeds “Virile” voorgeschoteld kregen. Sinds zijn album Aromanticism in 2017 mag Sumney op heel wat belangstelling rekenen van zowel mede-artiesten als muziekliefhebbers. Met zijn bijzondere stemgeluid, variërend van warm tot ijzingwekkend ijl, weet hij zich als geen ander van de rest van het indiepak te onderscheiden.

In de bijhorende lyricsvideo van “Polly” rollen de tranen over de wangen van de door emoties overmande singer-songwriter. De song voelt dan ook veel intiemer en gevoeliger aan dan het krachtige en zelfzekere “Virile”. Benieuwd of deze dualiteit ook het album zal kenmerken. Sumney slaagt er op zijn nieuwe single in mistroostige poëzie te creëren in telkens maar een handvol woorden, hierbij zijn eigen waarde in vraag stellend.

Nu is het ongeduldig uitkijken naar het eerste deel van græ, dat beschikbaar zal zijn in het eerste deel van februari 2020. Voor het tweede deel moet er nog gewacht worden tot 15 mei.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 december 2019

About Author

Sam Donné


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief