Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yumi Zouma – “Right Track / Wrong Man”

Muzikanten uit Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk vormen samen het exotische Yumi Zouma. Het doorsturen van bestanden kan blijkbaar volstaan om warme en dromerige liedjes samen te stellen; daar is deze band een zeer goed bewijs van. Met “Bruise” kregen we in mei van dit jaar een leuk nummer te horen om de eerste lentevreugde te vieren en eindelijk komt Yumi Zouma ons weer verwarmen. Deze keer doen ze dat met”Right Track / Wrong Man”, een nummer met krak dezelfde insteek en krak dezelfde gelukzalige danseffecten.

“Right Track / Wrong Man” is een nummer dat enorm veel gelijkenissen vertoont met voorganger “Bruise”. Die was enorm vernieuwend omwille van de onverwachtse aanwezigheid van beats. Zo brachten ze ons op een andere manier aan het zweven en dansen, en ook op deze nieuwe single zet hun typische, vrolijke elektropopvibe aan tot een zorgeloos feestje. Daar kan niemand iets op tegen hebben, maar wel valt op dat de strofe op verschillende niveaus bijna dezelfde is als in “Bruise”. Hoe dan ook, met “Right Track / Wrong Man” zit Yumi Zouma alleszins op het juiste spoor. De sfeer zit zo goed als maar kan en dat kan ook al tellen.

Facebook

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
LiveRecensies

Yumi Zouma @ Botanique (Witloof Bar): Speelse charme

Aankomende festivalzomer heeft heel wat interessants te bieden, van grote mainstream kleppers tot heel wat minder bekende, maar minstens even fijne indiebands….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.