Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Contrast – “Snare The Blame”

High Contrast draait nu toch al even mee in zijn genre en je zou hem na bijna 19 jaar zelfs al een oude rot in het vak kunnen noemen. Drum and bass is altijd al een heel dynamische muziekstijl geweest en toch slaagde High Contrast erin om telkens opnieuw uit te blinken met voortreffelijke songs die heel duidelijk in het liquid genre passen.

Eerder dit jaar kwam deze veertigjarige producer al eens op de proppen met een nieuwe single genaamd “Going Up”. Deze klonk lekker in de oren en werd ook door het algemene publiek goed gesmaakt. Bij “Snare The Blame” waagt High Contrast zich aan jungle en krijg je het gevoel dat je door het bos de bomen niet meer ziet. Het nummer voelt heel vlak aan en gaat eigenlijk nergens naartoe.

High Contrast, je hoeft jezelf niet opnieuw uit te vinden. Blijf gewoon doen waar je mee bezig was. Want daar ben je uitstekend in.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Becky Hill @ Trix: Arsenaal aan hitjes

Becky Hill is een van de meest gestreamde artiesten die je vandaag kan vinden. Op talloze hits met honderden miljoenen streams kan…
InstagramLiveRecensies

The Blaze @ Vorst Nationaal: Grootstedelijke jungle

Bij The Blaze draait het niet enkel en alleen om het auditieve, maar het visuele aspect speelt een zo goed als even…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nia Archives - "Crowded Roomz"

Dat het de voorbije jaren hard ging voor jungle-dj/producer Nia Archives is nog zacht uitgedrukt. Met haar opzwepende junglebeats waarbij ze zich…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.