Wedstrijden

Win duotickets voor een van deze Democrazy shows

© Nadia Denys

Ook in de laatste maand van het jaar zijn er nog heel wat concerten op de Gentse podia. Zo organiseert Democrazy er weer heel wat, waarvan ze bij enkele zelfs het bordje uitverkocht mogen bovenhalen. Maar er is zoveel meer te ontdekken, en twee kleinere shows en één groot feest kan je volgens ons niet missen. Je moet wel een keuze maken, maar we geven voor elk van onderstaande shows een duoticket weg.

14.12 – Charlatan – Carlton Jumel Smith + Sugar Candy Mountain

Een unieke double bill op 14 december in de Charlatan. Opener Sugar Candy Mountain brengt psychedelische rock dat zich als een zacht dekentje over je benen nestelt. Gezapig dus, om daarna een iets soulvollere input te krijgen met Carlton Jumel Smith. De man wordt soms in één zin genoemd met Charles Bradley en zou live heel erg de moeite zijn, niet te missen dus!

18.12 – Handelsbeurs – Jan Verstraeten + Echo Beatty

Op woensdag 18 december heerst Unday in de Handelsbeurs, want met Jan Verstraeten en Echo Beatty staan er twee poulains van het label op het podium. Echo Beatty doet het op een donkere elektronische wijze, terwijl Jan Verstraeten het dynamischer aanpakt. Beiden zullen ze je kunnen verwarmen met eerlijke muziek, en het spreekt voor zich dat je er nog lang nadien over zult kunnen praten.

20.12 – Vooruit – Party: 25 jaar Toutpartout (met The Whatevers, Eppo Janssen, Borat, Pingwing Soundsystem)

Het concertjaar van Democrazy en Toutpartout in stijl afsluiten? Dat kan op vrijdag 20 december in de Vooruit, waar de organisatie zijn feestjaar afsluit met een gigantisch groot dansfeest. Alle genres zullen passeren met hoogstwaarschijnlijk ook wat special guests op het menu. Voor iedereen toegankelijk, en voor jou misschien zelfs gratis! Niet te missen feestje voor de muziekliefhebbers onder ons.

Wat moet je nu doen om een duoticket te winnen voor een van deze shows? Stuur een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met de show naar keuze, een bewijs dat je onze socials (Instagram en/of Facebook) volgt, plus een antwoord op volgende vraag: Wanneer werd Toutpartout opgericht? Veel succes!

5 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief