FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Roméo Elvis eerste headliner van Couleur Café 2020!

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Het Brusselse festival Couleur Café is al jaren een van de hoogtepunten in een propvolle festivalzomer en dat zal volgend jaar niet anders zijn, want vandaag maakt het festival zijn eerste spraakmakende headliner bekend. Roméo Elvis groeide in de afgelopen twee jaar uit tot een absolute publiekstrekker en bracht dit jaar met Chocolat een van dé Belgische hiphopalbums van het jaar uit. De broer van Angéle speelde drie jaar geleden voor het laatst op het festival, maar viert dus op zondag 28 juni als headliner zijn terugkeer. Op meer namen moeten we wel nog even wachten.

Couleur Café verhuisde drie jaar geleden naar het idyllische Ossegempark en vond er een compleet nieuwe adem. Het festival gaat volgend jaar door van vrijdag 26 juni tot zondag 28 juni en de eerste tickets zijn vanaf nu te koop via de website van het festivalwebsite van het festival.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Brihang, Tyla en nog vier nieuwe namen voor Couleur Café 2024!

Momenteel zitten we allesbehalve in het zonnige weer, met de sneeuw die over het hele land opduikt, al wil dat niet zeggen…
Festivalnieuws

Onder andere STIKSTOF en Fatoumata Diawara bij eerste namen Couleur Café 2024!

De zon mag dan wel verscholen zitten achter een dik wolkenveld, maar dankzij Couleur Café krijgen we het toch lekker warm. Het…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.