Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nature TV – “Only One”

Ooit waren crooners tieneridolen en volkshelden, maar die tijd ligt al een tijdje achter ons. Het zou desondanks wel eens kunnen dat het genre, weliswaar in een nieuw jasje, opnieuw zou kunnen opleven. Nature TV is zo een band die dat wel in gang zou kunnen trappen, want die vier heren uit Brighton hebben alles in zich om het ver te kunnen schoppen. De muziek die ze maken noemen ze zelf ‘yacht rock’ en ze verkopen naar verluid een hele hoop liefdesverdriet. De band staat ondertussen getekend bij het hippe independent label Heist or Hit, waar ook bands als Her’s en Pizzagirl hun muziek al op hebben uitgebracht. Met hun tweede single “Only One” bewijzen ze alvast klaar te zijn voor het grote werk.

Volgens Nature TV is “Only One” de perfecte soundtrack voor een lange en eenzame winternacht en daarmee slaan ze meteen de nagel op de kop. Het nummer heeft een zeer warm karakter en past perfect bij een avond onder een donsdeken en aan de open haard. Het geheel klinkt heel smooth en zeker de gitaar zorgt voor de passende sfeer. Het is echter de zeemzoete en onmiskenbare stem van Guy die de band en “Only One” zo uniek maakt. Van Nature TV mogen we op 29 november trouwens de nieuwe ep Emotion Sickness verwachten, net op tijd voor de koude winterdagen.

Facebook

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Queens of the Stone Age - "Emotion Sickness"

Een kleine zes jaar. Zolang duurde het voor er nieuwe muziek van Queens of the Stone Age op de wereld werd losgelaten,…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 56

Eind van de week betekent bij ons een kleine round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn…
Nieuwe singles

Overzicht van "Den Beir" - Mei 2015

Beste vrienden van “Den Beir”. Het is weer die tijd van het jaar. Het begin van de maand juni! Dat betekent, een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.