Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WARGASM – “God of War”

© Jessica-Rose Lena

Jong geweld in de rockwereld, het bestaat nog als je er naar zoekt. WARGASM is zo’n band, die met amper een nummer op de teller al voor heel veel fuss heeft gezorgd. Sam Matlock en Milkie Way vormen samen het pittige rockduo en maken naar eigen zeggen ‘angry songs for sad people’. Hun talent werd in Engeland vlot opgepikt; de band werd onlangs zelfs al aangekondigd voor het gerenommeerde showcasefestival The Great Escape in Brighton. Hun nieuwste nummer “God of War” ging gisteren in première bij Daniel P Carter en maakt al snel duidelijk waarom dit duo heel snel zou kunnen doorbreken.

WARGASM windt er niet al te veel doekjes om, maar dat ze graag herrie schoppen merk je al snel op hun tweede nummer “God of War”. De basgitaar zorgt voor de nodige vettige sound, terwijl de drums de dreigende sfeer nog wat kracht kan bijzetten. Sam Matlock en Milkie Way zingen afwisselend, maar voor het refrein bundelen ze hun krachten, wat zorgt voor de nodige bombast. Soms doen ze ons denken aan Royal Blood, iets later dan weer aan Bring Me the Horizon. WARGASM klinkt desondanks als iets nieuws dat wel zou kunnen aanslaan bij een groot publiek. Geef hen nog een beetje de tijd en dan zien we ze wel snel op een groot podium verschijnen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2015 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

BABYMETAL @ Ancienne Belgique (AB): Allemaal deel van de metalverse

Nadat de Japanse wervelwind BABYMETAL begin dit jaar The Other One op de wereld losliet, mocht de band het voorprogramma van Sabaton verzorgen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wargasm - "Bang Ya Head" (feat. Fred Durst)

Love it or hate it, nu metal schijnt een comeback te maken. Wargasm, bestaande uit het Londense duo Sam Matlock en Milkie…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 1): Goede vrijdag

Terwijl menig kind en gezin dit weekend paaseitjes zal rapen, zoeken wij op Paaspop drie dagen lang naar de meest diverse groepen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.