Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM – “Now I’m In It”

De zusjes HAIM raakten in een sneltempo aan de top en hun authentieke indiepop/rockklank weet al mateloos te overtuigen sinds debuutplaat Days Are Gone. Intussen is het alweer twee jaar geleden dat Something to Tell You uitkwam, dus de terugkeer van het drietal met “Summer Girl” eerder dit jaar was een erg welgekomen verrassing. Danielle, Este en Alana zijn volop aan een nieuwe langspeler aan het werken geweest, maar voor wanneer de release gepland staat, is nog niet geweten.

Deze tweede single van HAIMs aankomende album is opvallend poppy. Van meet af aan krijgen we een aanstekelijke zanglijn te horen die vergezeld wordt van rechtdoorzee beats, maar of dat nodig was, trekken wij toch serieus in twijfel. Dan komen we aan bij het refrein, dat niet bepaald verbetering biedt. Naar HAIMs normen valt het toch wel simpel en redelijk plat te noemen. Het heeft iets weg van “Walking Away”, maar dan de minder gelaagde versie. Hoe dan ook zal “Now I’m In It” velen kunnen bekoren en ook wij vinden stilzitten een te moeilijke opdracht. Toch kunnen de zusjes een pak origineler uit de hoek komen dan hier en blijven we ietwat op onze honger zitten. Net als “Summer Girl” geen immense hoogvlieger, maar wel een nummertje dat je dag in een vingerknip opfleurt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.