Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blu Samu – “GFM”

Blu Samu is de laatste twee jaar uitgegroeid tot één van onze Belgische urban-favorieten. De Belgisch-Portugese werkte bikkelhard aan haar muziek en ging geen enkele uitdaging uit de weg. Beloond werd ze afgelopen zomer met shows op Pukkelpop, We Love Green en Dour. België is inmiddels te klein voor Samu, die ook in het buitenland van een steeds groter wordende populariteit kan genieten. Dat ze internationale allures heeft, toonde ook haar overtuigende passage op het gerenomeerde YouTube kanaal COLORS.

“GFM” is de eerste single van Blu in een lange tijd en misschien wel één van haar beste tracks tot nu toe. Haar unieke flow komt er zeer goed naar voren en ook de beats vatten haar coole persoonlijkheid samen. De zelfzekerheid spat er van af en we krijgen zelfs het gevoel dat we Blu binnenkort op nog grotere podia zullen zien. Presenteren doet ze op “GFM” met zekerheid en ook de video toont dat Brussels talent echt van een wereldniveau is. Volgende zomer gaat Samu de wereld rond, daar zijn we bij deze helemaal zeker van!

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
InstagramLiveRecensies

Glints @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Energieke wisselwerking

De fervente festivalganger kan het aantal keren dat hij Glints live zag misschien niet meer op één hand tellen, maar toch verkopen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Glints - The Dark! (★★★): Stormpje na de stilte

Wat Dries Mertens ooit was voor de Rode Duivels, is Glints vandaag de dag voor de Belgische muziekindustrie: de supersub. Als Jan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.