Features, Wedstrijden

Win tickets voor Compro Oro & Susobrino @ De Koer, Gent

26 oktober, noteer het met stip in je agenda, want het wordt een avond vol jazzy exotiek en spannende finesse. Democrazy en De Koer slaan de handen in elkaar om er een avond van jewelste van te maken met Compro Oro en Susobrino. Deze twee Belgische acts wil je niet missen, zeker niet wanneer je er gratis tickets voor kan bemachtigen…

Susobrino is een twintiger met een sound die helemaal het ontdekken waard is. We omschreven zijn set eerder als ‘een mix van Boliviaanse jungle field recordings met een sexy lik fuego en salsa’, en als dat nog niet overtuigt, dan weten wij het ook niet meer. Live wordt het gegarandeerd een hele beleving.

Compro Oro lijkt de wereld rond te touren in hun liedjes zelf; ze halen invloeden van overal en mengen die probleemloos tot mooie gehelen. Hun gedurfde sound zal op 18 oktober een nieuw hoogtepunt kennen, want dan komt hun nieuwe plaat uit. De titel alleen al, Suburban Exotica, geeft aan dat we ons opnieuw aan iets multiculti kunnen verwachten. Op 26 oktober komt Compro Oro hun kersverse album live presenteren in De Koer; daar wil je bij zijn.

Voor dit topevenement geven wij gratis tickets weg! Het enige dat jij moet doen is een screenshot sturen met bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en/of ons op Instagram volgt door naar wedstrijd@dansendeberen.be te mailen, samen met een antwoord op volgende vraag: Wat is de echte naam van Susobrino? Succes en tot in De Koer!

14 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief