Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Angèle – “Perdus”

©CPU – Ymke Dirikx

Angèle kan haast als een ongezien succes omschreven worden, want wat ze tegenwoordig aanraakt, verandert binnen de seconde in goud. De Brusselse zangeres brak records met haar debuutalbum Brol en verkocht ook de Lotto Arena uit alsof het niets was. Bovendien staat ze ook drie keer in een uitverkochte Paleis 12 en gaat ze op een heuse tour door Frankrijk, waarvoor eveneens alle tickets de deur uit zijn. België heeft er met haar een kanjer van een popartieste bij, die door haar leuke nummers, charmes en vriendelijke uitstraling voor een immense hysterie zorgt.

Een jaar na de release van haar debuut brengt Van Laeken Brol, La Suite uit met zeven gloednieuwe nummers. Het eerste nummer dat we te horen krijgen is “Perdus”, welk een goed voorbeeld is van melodische trip-pop, wat tegenwoordig ontzettend populair is. Met haar zeemzoete stem straalt ze wat sexappeal uit in haar strofes en laat ze ons niet los tijdens het refrein. Angèle weet waar ze naartoe wil en dat zelfvertrouwen hoor je ook in haar muziek.

Op 8 november komt Brol, La Suite uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Angèle @ Pukkelpop 2023: De Belgische popshow

Vijf keer Vorst Nationaal, het Sportpaleis, afsluiter op Dour en CORE Festival; alleen al in België is het rijtje podia die het…
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.