Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FKA Twigs – “home with you”

Tahliah Debrett Barnett begon ooit als danseres, maar maakte in 2012 de overstap naar het uitbrengen van muziek onder de naam Twigs. Na een kleine ruzie omwille van de naam met een groep genaamd The Twigs, plakte ze er FKA voor en FKA Twigs was voorgoed geboren. Een ontzettend steile opmars volgde met haar debuutalbum LP1, waarmee ze zelfs genomineerd werd voor een Grammy. Vijf jaar later is de opvolger afgeraakt.

Op haar nieuwe single “home with you” is wederom een nummer dat je moeilijk kan beschrijven en vooral moet horen. Een vaste structuur heeft de track namelijk niet, want instrumentaal gebeurt er een heleboel. Saai wordt het dus nooit bij FKA Twigs, want ondanks dat het een zeer sereen nummer is, krijg je meerdere complexe lagen aan sounds op je afgestuurd. Alweer een zeer spannende uiteenzetting tussen abstractie en popmuziek.

Magdalena, het tweede album van FKA Twigs, komt uit op 8 november. Op 2 december stelt de Britse zangeres het album voor in het Koninklijk Circus te Brussel.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Shell & FKA twigs - "Talk To Me"

Tot op heden weten we nog altijd meer niet dan wel over Two Shell. Een duo Britten dat afgelopen zomer een rondje…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Yung Lean - "Lazy Summer Day" & "Chinese Restaurant"

Yung Lean rust niet op zijn lauweren en heeft alweer vers materiaal klaar. De Zweedse rapper was een van de eerste artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.