Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Therapie TAXI – “Egotrip”

© CPU – Bert Savels

Therapie TAXI ken je misschien van hun samenwerking met Roméo Elvis. Samen maakten ze een van de meest catchy Franstalige popnummers die we de afgelopen jaren hoorden, met de toepasselijke naam “Hit Sale”. Vorig jaar brachten ze ook hun gelijknamige debuutalbum uit, waarop nog meer van die aanstekelijke songs te vinden waren. Jammer genoeg heeft de Franse groep hier in Vlaanderen nog niet de aanhang die ze verdienen, maar daar komt hopelijk nog verandering in. Deze nieuwe single is alvast een toffe kennismaking!

In hun lyrics houden de Parijzenaars hun jonge publiek vaak een spiegel voor. Ze zingen over Tinderdates, zatte avonden, en op het nieuwe “Egotrip” over losers die niets bereiken in het leven: ‘Loser / J’ai passé des heures à rien niquer / ni le game ni ta mère’. Zoals altijd gaat die analyse dus gepaard met veel humor en een dansbare sound. Adelaïde en Raphaël wisselen elkaar af en zingen de refreinen samen, wat voor variatie en dynamiek zorgt. Als “Egotrip” een voorbode is van een nieuw album, staat die nieuwe plaat hoog bovenaan onze wishlist.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Roméo Elvis @ Ancienne Belgique (AB): Steengoede homerun

Het was alweer even geleden dat we de voormalige Belgische hiphoplieveling Roméo Elvis op het podium zagen verschijnen. De laatste keer was…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hideous - "The Rut"

Uit het huwelijk van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot) kwam in 2022 het duivelskind Hideous. De Belgische supergroep brengt stevige,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.