Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET – “Dog Walking”

FEET is een band die de perfecte middenweg gevonden lijkt te hebben tussen gek en geniaal. Met nummers over hotdogs, het Engelse weer en de hond uitlaten, zetten de heren de typisch Britse humor meer dan ooit in de spotlight en met hun aanstekelijke rocksound maken ze die dan ook nog eens extreem toegankelijk. Live staat FEET erom bekend een zootje ongeregeld te zijn en zich helemaal niks van de wereld aan te trekken. Wij kijken vooral uit naar hun debuutplaat What’s Inside Is More Than Just Ham dat vrijdag uitkomt.

In tegenstelling tot hun vorige materiaal, pakt FEET het op “Dog Walking” een pak rustiger aan. De baslijnen leiden ons doorheen het hele nummer, terwijl we de absurde teksten krijgen over het uitlaten van de hond. Toch slaagt de band er op de een of andere manier in om er weer een vrolijke oorworm van te maken. Muzikaal is het nummer in elk geval geen hoogstandje, maar het klopt wel allemaal bij het beeld dat we van de jongens hadden. Een vreemd schot in de roos dus.

What’s Inside Is More Than Just Ham verschijnt op vrijdag 4 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET - "Sit Down"

FEET is bij veel mensen gekend voor ruige punknummers, en debuutalbum What’s Inside Is More Than Just Ham is daar het bewijs van….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET - "Why Would I Lie?"

Met What’s Inside Is More Than Just Ham heeft het Britse FEET niet alleen een van de meest opvallende albumtitels van de afgelopen jaren,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET - "Changing My Mind Again"

Postpunkbandjes uit het Verenigd Koninkrijk; ze schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Natuurlijk kan dan niet elk collectief rekenen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.