Muzieknieuwtjes

Sound Track maakt eerste finalisten bekend!

De nieuwe muziekwedstrijd Sound Track heeft allesbehalve een trage start genomen, want inmiddels zijn er al negentien selectierondes gepasseerd. Volgende week zijn er nog vier wedstrijdavonden aan de beurt in West-Vlaanderen en in Brussel, wat betekent dat de selectierondes van alle andere provincies gisterenavond werden afgerond. Na de verschillende sets in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen van gisterenavond werd per provincie aangekondigd welke bands doorgaan naar de finalerondes.

In totaal zullen er 46 finalisten overblijven en na de finales in november en december zullen er achttien winnaars uit de bus komen. Er staat heel wat op het spel, want zij krijgen een ambitieus en uitgebreid kansenparcours voorgeschoteld in 2020.

De finalisten in Antwerpen zijn Billie Rodney, Dolores, HOFFMAN, Moonboat, Pothamus, Shlundee, Jibran Chadouli en Shaka Shams. Op 7 december kan je deze bands aan het werk zien in Trix.

In Vlaams-Brabant zijn het Moody Mae, Roos Denayer, Dyce, Bonzo, Onionfuzz, Melting Mallows en Ello die doorgaan. Ook op 7 december kan je deze bands in Het Depot aan het werk zien.

In Limburg waren de overtuigendste sets die van Hamers, Stay Idle, Chaz & Djalu, Rian Snoeks, Lo-lee-ta, Boy Silly, Aster en Wartaal. Zoals de vorige data, spelen ook deze bands op 7 december een finale en wel in Muziekodroom.

Ook de finalisten van Oost-Vlaanderen werden vanavond bekendgemaakt en dat zijn Linde, Kosmo Sound, Julien Firmin, Meskerem Mees, Uma Chine, Peenoise, Depths en Leopard Skull. De finale van Oost-Vlaanderen is op 8 december in De Centrale.

Alvast een hele lading namen waar we binnenkort nog veel meer van zullen horen! Wie het tot de finales schopt in Brussel en West-Vlaanderen, zullen we volgende week te weten komen.

Wil je weten hoe al de bands het ervanaf brachten in de selectierondes? Hier vind je een overzicht van al onze recensies.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale Vlaams-Brabant @ Het Depot (Leuven)

Het is nu al het derde keer dat VI.BE en de livesector in Vlaanderen Sound Track organiseren, een kansenparcours waarbij in alle…
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale Brussel @ Ancienne Belgique (Brussel)

Na een reeks voorrondes langsheen jeugdhuizen in Oudergem, Jette, Sint-Agatha-Berchem en Laken was het gisteren tijd voor de ontknoping van de Brusselse…
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale West-Vlaanderen @ Cactus Muziekcentrum (Brugge)

In Brugge werden voor de finale van Sound Track acht artiesten verwacht die konden meedingen naar de prijs als laureaat. Met Arend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.