Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Guru Guru – “And I’m Singing Aren’t I”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Guru Guru – “And I’m Singing Aren’t I”

De hardste Belgische bands zouden wel eens uit Limburg kunnen komen; denk bijvoorbeeld maar aan Whispering Sons en Gruppo Di Pawlowski. Met The Guru Guru loopt er nog een zware noisepunkband rond. Met hun debuutplaat P C H E W stonden de Limburgers op zowat elk Belgisch festival, met deze zomer Rock Herk als hoogtepunt. Toch blijft ook het internationaal succes de laatste tijd niet uit voor de mannen, want in 2014 stonden ze zelfs op het grote Sziget Festival. De muziek van The Guru Guru slaat dus aan en dus kon een tweede plaat niet uitblijven. Op 2 oktober volgt er een aankondiging, maar in de tussentijd stuurde de band al het opvallend rustige “And I’m Singing Aren’t I” de wereld in.

Zoals al eerder gezegd, zijn er geen zware gitaren te horen op het nieuwste exemplaar van The Guru Guru. Het nummer duurt slechts anderhalve minuut, waarop we simpelweg een rustige akoestische gitaar horen, terwijl we Tom Adriaenssens kalm horen zingen. Met de videoclip erbij is “And I’m Singing Aren’t I” een visueel spektakel geworden, want die staat in schril contrast met het nummer. Terwijl we de band tekeer zien gaan op Rock Herk, krijgen we enkel de rustige muziek te horen. The Guru Guru valt dus weer op en wij zijn vooral benieuwd naar wat er nog zal volgen.

Op 5 oktober staat The Guru Guru samen met onder andere The Sore Losers en Charlotte Adigéry op het Play Festival in de Muziekodroom in Hasselt.

Facebook / Instagram

Volg ons ook op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (dag 3): Noise voor iedereen

De derde en laatste dag van het Ways Around Festival was opnieuw een groot succes. Ditmaal diende de museumzaal van de Botanique…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Guru Guru - "Saint-Tropez"

Het Limburgse The Guru Guru bouwde sinds 2012 al aan een aardige CV met twee albums, P C H E W en…
InstagramLiveRecensies

Brutus @ Ancienne Belgique (AB): Zestien rake vuistslagen

Als we het hebben over Belgen met naam en faam in het buitenland, dan kijken we al snel naar artiesten als Stromae,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.