Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barny Fletcher – “The Wave”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Barny Fletcher zou wel eens de toekomst van de Britse popmuziek kunnen vormen. Zijn talent ging onder andere bij Dua Lipa niet onopgemerkt voorbij en onlangs mocht hij een remix maken van Rat Boys “TRUTH OF THE YOUTH”. Deze zomer kon je Barny Fletcher trouwens ook al op Pukkelpop aan het werk zien, waar hij met een vlotte show ons al snel wist te overtuigen. De afgelopen maanden werkte Barny hard aan een opvolger van zijn eerste mixtape CANVAS2033, welke heel gauw zou moeten verschijnen. Met “The Wave” krijgen we daar nu al een eerste appetizer van.

Soms kan de muziek van Barny wat hectisch overkomen, maar met het nieuwe “The Wave” kiest hij voluit voor het tegenovergestelde. Een simpele popsynth vult vlotjes de ruimte vooraleer de Londonaar zijn zeemzoete en herkenbare stem bovenhaalt. Dat de Brit ook over een vlotte rapstijl en flow beschikt, hoor je tussen de refreinen door wel sterk in de strofes. Dat refrein is helaas wel niet zo sterk als we hadden verwacht en heeft daarom ook meerdere luisterbeurten nodig voor we er nog iets in kunnen horen. Laten we duidelijk zijn: slecht is “The Wave” desondanks niet, maar ons heeft Barny Fletcher nog meer weten te overtuigen met zijn popdeuntjes. We zullen nog even moeten wachten voor de mixtape uitkomt en we weten welke richting de Brit muzikaal zal kiezen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Barny Fletcher - "Click"

Waar was Barny Fletcher? De Brit leek in 2019 nog goed op weg om de volgende popster te worden, maar het bleef…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Barny Fletcher - "CROPS"

Barny Fletcher is nog maar pas serieus bezig met het maken van muziek, maar hij weet nu al heel wat fans achter…
LiveRecensies

Pukkelpop 2019 (Dag 3): Niet in het water gevallen

Dag drie van Pukkelpop baadde in gemiezer, maar aan diverse sets was er gelukkig ook geen gebrek. Het ging van straffe, allesvernielende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.