FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Billie Eilish naar Werchter Boutique Pop-up!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Billie Eilish groeide in amper een klein jaar tijd tot een wereldster en tieneridool van jewelste. Haar nummers worden miljarden keer gestreamd en op Pukkelpop zorgde ze met om en bij de 50k bezoekers voor een de drukste optredens in de geschiedenis van het festival. Het verbaast dan ook niet dar ze volgend jaar opnieuw op wereldtour vertrekt en ook weer in ons land halt zal houden. Het wordt een korte tour door Europa die start op 9 juli, en het is daardoor dat de organisatie van Werchter Boutique besliste om naast een dag met Taylor Swift, een extra dag te geven met Billie Eilish als headliner.

Op zondag 19 juli staat ze namelijk op Werchter Boutique pop-up (originele naam alvast), een eenmalig eendagsevenement dat georganiseerd wordt op de weide van Werchter. Wie haar daar aan het werk wil zien, kan vanaf vrijdag 4 oktober tickets bestellen via de website van het festival. Tickets voor deze festiviteiten kosten 89 euro. Wie nog allemaal naar Werchter Boutique pop-up komt zullen we weldra te weten komen, maar dat het een popspektakel zal worden, is nu al een feit.

Onze recensie van het album van Billie Eilish, dat ze ook meebrengt naar Werchter, lees je hier.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Billie Eilish @ Pukkelpop 2023: Billie-mania!

Het was gisteren al de hele dag over koppen lopen aan het hoofdpodium en daar kan maar een schuldige voor aangewezen worden:…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.