Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown – “Best Life”

Een spannende tijd is aangebroken voor Danny Brown fans; nog geen twee weken na de single “Dirty Laundry” krijgen we vandaag wederom een nieuwe single van de Amerikaanse rapper. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de nakende release van zijn album uknowhatimsayin¿ op 4 oktober. Dit album zal bijdrages bevatten van andere toonaangevende artiesten als Run the Jewels, Blood Orange en JPEGMAFIA. Daarnaast verzorgt levende legende Q-Tip de productie.

Op “Best Life” lijken Danny Brown en Q-Tip nogmaals gemeenschappelijk terrein te vinden. De enorm soulvolle sample beweegt Danny Brown tot een van zijn meest toegankelijke songs in jaren. Nog steeds grimmig, maar bijna menselijk klinkend in vergelijking met zijn dikwijls hondsdolle uitspattingen. Q-Tip’s hand is overduidelijk in het warme en comfortabele karakter van deze single en laat zo zien dat Danny Brown tot van alles in staat is.

Laten we het aankomende album nog niet vroegtijdig de hemel in prijzen, maar wat klinken deze twee eerste singles heerlijk!

Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Danny Brown - Quaranta (★★★★): Verheerlijking is voor de onwetenden

Op zolder van een van de meest excentrieke en eclectische artiesten uit het hiphopgenre lag al een tijdje een album te wachten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Brown - "Tantor"

De Amerikaanse hiphopveteraan Danny Brown is ondertussen 42 jaar oud, toch lijkt de vervaldatum van zijn carrière nog lang niet bereikt. Eerder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.