Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Another Sky – “Capable of Love”

2019 trapten we af met onze selectie ‘Grote Beren Van Morgen’, en ook Another Sky kreeg die titel toegewezen. Dit viertal uit Londen heeft het getroffen met Catrin Vincent als frontvrouw; haar mannelijk klinkende, unieke klankkleur bepaalt veel van de eigenheid van Another Sky. Begin dit jaar bracht de groep “Apple Tree” uit en na lang wachten is daar eindelijk een opvolger.

“Capable of Love” gaat over een vader die zich verontschuldigt tegenover zijn zoon en de oprechtheid is inderdaad alomtegenwoordig op dit nieuwe nummer, zowel wat tekst als klank betreft. Another Sky brengt wat we inmiddels van hen verwachten en dat is allesbehalve een slechte zaak. Met hier en daar een hoogtepunt aan langgerekte achtergrondklanken krijgt de single een vurige factor, maar het is voornamelijk het slepende indiegevoel dat de bovenhand neemt. Het heeft iets lo-fi wazig over zich, en toch zit er een onmiskenbare drive in “Capable of Love”. Hun combinatie van indie, rock, lo-fi en een tikje elektronica staat als een huis.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.