Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nina Nesbitt – “Black & Blue”

© CPU – Larissa Zenner

Nina Nesbitt heeft grootse plannen. De Schotse zangeres postte een aantal weken geleden een mysterieuze tweet met ‘& the flowers will fall’, maar de uitleg volgt nu pas. Het is een zinnetje dat ze achter de naam van haar laatste album The Sun Will Come Up, the Seasons Will Change zal zetten, om er zo een deluxe versie van te maken. De jongedame zit dus in een goeie flow, want nadat ze onlangs nog een nummer met John Newman maakte, gaf ze aan ook nog een hele hoop nieuwe nummers klaar te hebben. Vandaag krijgen we met “Black & Blue” al een eerste voorsmaakje en dat klinkt veelbelovend.

Ook op deze single weet Nina het akoestische en het elektronische mooi samen te laten gaan. De rustige piano wordt in de refreinen ondersteund door een karrenvracht van beats en stemeffecten, die tussenin bijna helemaal wegvallen. “Black & Blue” voelt aan als het einde van de zomer en het begin van de herfst, waardoor het de nieuwe albumtitel meteen alle eer aan doet. Tekstueel zit er ook genoeg gevoel in om het nummer helemaal tot z’n recht te laten komen. We waren al onder de indruk van het originele album en als dit een voorproefje is van de deluxe versie, kan ons geluk al niet meer op.

The Sun Will Come Up, the Seasons Will Change & the Flowers Will Fall komt er op 15 november. Het album bevat drie nieuwe nummers en een akoestische versie van het volledige album.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nina Nesbitt - "Pressure Makes Diamonds"

De Schotse zangeres Nina Nesbitt zwom al door verschillende waters sinds ze tien jaar geleden debuteerde. Haar eerste album Peroxide verscheen in 2013,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Deacon (feat. Nina Nesbitt) – “Long Run”

Een kunstzinnige carrière ambiëren als je moeder al een Oscar op de schouw staan heeft? Het is niet evident, omdat er altijd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gabrielle Aplin & Nina Nesbitt - "Miss You 2"

Als beste vrienden een hobby delen, is het altijd maar een kwestie van tijd voor ze samenzitten en er iets mee doen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.