Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Half Moon Run – “Flesh and Blood”

© CPU – Ymke Dirikx

Simpele folkrock liedjes zijn van alle tijden en het is dan ook heel moeilijk om in dat genre nog origineel uit de hoek te komen. Half Moon Run doet dat al twee albums lang, en op 1 november komt daar met A Blemish in the Great Light een vervolg op. Enkele weken geleden hoorden we daaruit al het heerlijke “Then Again”, maar met “Flesh and Blood” volgt daar nu alweer een nieuwe van.

“Flesh and Blood” is iets minimalistischer dan het rijk georkestreerde “Then Again” en haalt de zachte sterkte van de band naar boven. Gezellige samenzang, een herfstige sfeer en heel wat melancholie laten je meteen wegdromen naar zachte periodes. De zomer mag dan nog niet helemaal weg zijn, met de nieuwe van Half Moon Run waan je jezelf zo onder een lekker warm dekentje voor de open haard. Nergens barst de single uit zijn voegen en net doordat het zo braaf blijft, voel je het helemaal tot jou komen. Less is more zeggen ze soms, en bij “Flesh and Blood” is dat zeker het geval.

Op 27 november speelt de band in de Ancienne Belgique.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 september 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief