Wedstrijden

Win een CD-pakket van Beyoncé!

De magie van Disney’s Lion King kwam begin deze zomer weer helemaal tot leven nadat de geanimeerde film de filmzalen veroverde. Eén van de sterren van de duurste film aller tijden is zonder twijfel Beyoncé, die haar stem aan de leeuwin Nala gaf. De zangeres behoort tot de grootste vrouwelijke artiesten ooit en staat garant voor succes. Niet alleen verkoopt haar muziek als zoete broodjes, ook de tickets voor haar concerten vliegen binnen no time de deur uit. De 38-jarige werd bekend als lid van Destiny’s Child, maar verdiende haar muzikale strepen later vooral met haar solo werk waarmee ze records aan de lopende band breekt. Ter gelegenheid van de Lion King en haar ongeziene populariteit, mogen we enkele CD-pakketten weggeven. Hierin zitten haar albums BEYONCÉ, Dangerously In Love, I Am… Sasha Fierce en Lemonade. Stuk voor stuk waren dit hoogtepunten binnen haar carrière en toonde ze met de albums verschillende muzikale en politieke aspecten die haar tot de legende maakten die ze nu is.

Samen met Sony mogen we dus enkele CD-pakketten weggeven. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een bewijs sturen dat je onze Facebookpagina leuk vindt, ons volgt op Instagram en/of Spotify en een antwoord sturen op volgende vraag: Welk zoemende diertje wordt met Beyoncé en haar fans geassocieerd ? Stuur al die info samen met je adresgegevens door naar wedstrijd@dansendeberen.be en wie weet ben je binnenkort eigenaar van een mooi back catalogue van Beyoncé.

12 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief