Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Celeste – “She’s My Sunshine”

De Amerikaans-Britse Celeste Waite of gewoon ook Celeste is de nieuwste ontdekking van de Britse soul-r&b. Nadat ze het jaren zonder groot label probeerde, zette ze dit jaar toch de stap en tekende ze bij Universal. Ze bracht er dit jaar haar tweede ep Lately uit, waarmee ze deze zomer langs enkele mooie festivals zoals Rock En Seine passeerde. In september gaat ze op tour door enkele Europese landen en ook België staat op het lijstje. Het duurt dus niet meer lang voor deze gouden stem ook in België een grote dame wordt.

Haar nieuwe single “She’s My Sunshine” is een straf staaltje soul-r&b, dat het beste bij een nazomerse cocktailavond past. De lichtjes mysterieuze, doch zeer elegante en erotische sound doet wat denken aan de sfeer van James Bond. De blazers, de jazzy drums en haar heerlijk hese soulstem die af en toe wat wegvalt, zijn sterke troeven om mee uit te pakken. Hopelijk komt er snel een volledig album, want Celeste wist ons tot nu toe nooit te ontgoochelen.

Op maandag 16 september staat Celeste in de AB Club en op zondag 24 november verzorgt ze het voorprogramma van Michael Kiwanuka in de grote zaal van de AB. Enkel voor de show in de AB Club zijn nog tickets verkrijgbaar.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste - “There Will Come a Day”

Zelfs als Celeste Waite niet aan de haal ging met de titel van BBC Sound of 2020, was de Britse ongetwijfeld doorgebroken….
LiveRecensies

Samhain 2023 (Festivaldag 2): De dood in de ogen

Zoals dat altijd gaat bij festivals, hoefden we maar met onze ogen knipperen en de laatste concerten waren alweer in zicht. Ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauren Auder - "we2assume2many2roles"

De Frans-Britse zangeres Lauren Auder kende haar eerste stappen op SoundCloud en stond bekend voor haar inventieve beats en intrigerende raps. Muzikaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.