Features, Wedstrijden

Win duotickets voor het BAD DADA Festival in OLT Rivierenhof

©CPU – Chris Stessens

Arenberg en OLT Rivierenhof slaan dit jaar de handen in elkaar om samen met David Kinkela, Bruno Agbozo,
Mohamed Barrie, Vennica Sidibanga Kaseye en Adinda Vanderzande de eerste editie van het BAD DADA Festival te organiseren op zaterdag 7 september. Het festival is een ode aan de rijke Afrikaanse cultuur en diens invloeden in muziek, kunst, dans, eten en lifestyle. De line-up bevat dan ook een spannende waaier aan acts. Zo staan o.a. Miss Angel, Faisal, Yung Nnelg, Koba la_d, KIDA KUDZ en Amartey op de line up van het festivaldebuut. Een bonte mix die ongetwijfeld nog eens de zomer naar Deurne zal brengen.

Om deze eerste editie te vieren, mogen wij dan ook enkele duotickets weggeven voor het BAD DADA Festival in het OLT Rivierenhof.

Het enige wat u moet doen is de volgende vraag beantwoorden en het antwoord doormailen naar wedstrijd@dansendeberen.be. Stuur naast het antwoord ook een bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en/of ons volgt op Instagram. De vraag luidt als volgt: Hoe heet de grote tent van Pukkelpop waar Faisal dit jaar een avond afsloot? Veel succes en hopelijk tot op het Bad Dada Festival!

28 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter