Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pusha T ft. Kash Doll – “Sociopath”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pusha T ft. Kash Doll – “Sociopath”

Meer dan vijfentwintig jaar maakt Pusha T nu al hiphop op een hoog niveau en nog steeds kan hij rekenen op heel wat buzz rond zijn naam. King Push groeide op in de Bronx, de beruchte buitenwijk van New York, en hij verdiende zijn geld door samen met zijn broer drugs te verkopen. Gelukkig herpakten de twee zich snel en stortten ze zich helemaal in de hiphop met hun groep Clipse. Vanaf 2011 ging Pusha T de solo kant uit en bracht hij nu al drie albums en een ep uit. Voor zijn meest recente album werkte Pusha T nog eens samen met zijn goede kameraad Kanye West en dat resulteerde in zijn succesvolste album tot op heden. Ook op zijn nieuwe “Sociopath” werkte hij samen met Kanye West, al hadden we van het resultaat toch iets meer verwacht.

“Sociopath” is een redelijk minimalistisch hiphopnummer geworden dat er ondanks het herhaald luisteren niet meteen uit weet te springen. De instrumental komt uit de hand van Kanye West, maar dat is niet altijd een garantie op succes. De beat lijkt wel geloopt en kent geen variatie, waardoor de focus toch al redelijk snel naar de vocals van Pusha T gaat. King Push weet er wel nog het een ander uit te halen, afgezien dan van een kort stukje (‘Heads boppin’, boop, bopty boop bop’). Het nummer leakte in mei al, maar zag dus nu pas het levenslicht, al blijven we vooral met gemengde gevoelens achter.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1815 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pusha T, DJ Seinfeld en meer nieuwe namen naar CORE 2023!

Je hebt ze misschien al in het straatbeeld zien hangen; de posters van CORE Festival 2023. De affiche van het liefdeskind tussen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.