Wedstrijden

Drie tips voor Muziekodroom in september + tickets te winnen

De festivalzomer zit er bijna op, maar geen zorgen. Het indoorcircuit begint op volle toeren te draaien en dat laten we niet zomaar passeren. Muziekodroom verrast dit seizoen met een gitaar georiënteerde programmatie, waar wij met plezier duotickets voor weggeven. We schotelen jullie meteen ook drie mooie namen voor die je niet mag missen in de maand september.

We beginnen met Pile op 11 september. Deze band uit Boston is een van de vele DIY-noiserockbands die erin slaagt om keer op keer een goed album uit te brengen, maar toch nog steeds redelijk underground te blijven. Niet dat we daar rouwig om zijn, want zo’n band moet het dan ook wel enigszins hebben van de intimiteit van kleinere optredens. Ze brengen een bonte mengeling van de intensiteit van Metz, de gekkigheid van The Jesus Lizard en de agressie van Converge.

Op 16 september komt de gekke bende van Squid ons entertainen. Al is gek een understatement voor deze Engelse postdiscopunkfunkers. Verwacht je aan een heleboel wisselwerkingen tussen punk, funk en disco en dat allemaal met een gezonde hoek af. Dan weet je nu al dat dit een leuk feestje gaat worden in Hasselt. De vocale bijdrage in het mooie Engels is zeker een meerwaarde.

We eindigen op dinsdag 17 september met Weakened Friends. Deze band draagt het geluid van de grunge van de jaren negentig hoog in het vaandel. Met hun debuut Common Blah uit 2018 scoorde deze band uitermate goede punten bij een groot deel van het publiek. Zelfs J Masics vond het goed genoeg om een riedeltje mee te spelen. Dat lijkt ons als referentie voldoende om een kijkje te gaan nemen naar deze grungeband die erg dicht aansluit bij Sonic Youth en Dinosaur Jr.

Je kan ook zomaar duotickets winnen voor een van deze getipte optredens. Vermeld gewoon welk optreden je wil meepikken en een onschuldige berenpoot zal bepalen of je al dan niet gewonnen hebt. Stuur een mailtje naar wedstrijd@dansendeberen.be met natuurlijk ook bewijs bij dat je ons op Facebook volgt, of Instagram. Meer moet dat soms niet zijn!

27 augustus 2019

About Author

Wouter Vandeweyer


ONE COMMENT ON THIS POST To “Drie tips voor Muziekodroom in september + tickets te winnen”

  1. Frank Caelen schreef:

    Tiens; Pile heb ik nog niet gezien 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter