Wedstrijden

Win tickets voor Booty Rave Festival!

In Kasterlee wordt de festivalzomer elk jaar steevast afgesloten met Booty Rave Festival. Op 6 en 7 september wordt er twee dagen lang gefeest tussen de bossen met een uitgebalanceerd programma. Met al een hoop nieuw geweld als Bibi Seck of Martha Da’Ro is het festival een perfecte springplank voor beginnende artiesten. Toch staan er dit jaar ook een aantal vaste waarden op het programma. Vrijdag komt onder andere Jaguar Jaguar hun aanstekelijke indiepop aan het publiek voorstellen en staat rapsensatie DVTCH NORRIS op het podium. Naast bands staan er ook een hoop dj’s geprogrammeerd zoals de Nederlander Legowelt of de Australiër Max Absymal.

Booty Rave Festival biedt dus voor ieder wat wils, want naast muziek doet de organisatie ook haar uiterste best om het plaatje zo idyllisch mogelijk te maken. De perfecte afsluiter van de festivalzomer dus; en jij kan erbij zijn want Dansende Beren mag tickets uitdelen.

Het enige wat u moet doen is de volgende vraag beantwoorden en het antwoord doormailen naar wedstrijd@dansendeberen.be. Stuur naast het antwoord ook een bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en/of ons volgt op Instagram. De vraag luidt als volgt: Zaterdag staat WWWater op het programma; wat is haar echte naam? Veel succes en hopelijk tot in Kasterlee!

Facebook / Website

24 augustus 2019

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter