Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Half Moon Run – “Then Again”

Half Moon Run is terug. We herhalen: Half Moon Run is na vier jaar terug met nieuwe muziek. Na Sun Leads Me On uit 2015 werkten de vier multi-instrumentalisten uit Montreal aan hun derde album, waarvan ze nu de eerste single de wereld insturen. De single die onder de naam “Then Again” bekend staat, speelden ze de afgelopen jaren vaker in live sets, maar is nu officieel uit. Dit najaar zou trouwens een album moeten uitkomen.

“Then Again” zet in als een akoestisch indiefolknummer, maar krijgt snel aanvulling van een strijkerskwartet en bouwt van staccato op naar een glorieuze apotheose. De sound van Half Moon Run in combinatie met Devon Portielje’s stem klinken even vertrouwd als voorheen, alleen zijn er strijkers en een extra ritmische laag aan toegevoegd. We horen een Half Moon Run dat zichzelf heeft verbeterd en het beste uit zijn eigen elementen heeft gehaald.

Op 27 november staan ze in de Ancienne Belgique. Tickets kan je hier kopen. Benieuwd of ze zich op het podium laten omringen met strijkers.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 augustus 2019

About Author

Julie Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief