Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Active Child – “All Eyes On You”

Active Child, het project van producer en multi-instrumentalist Patrick Grossi, is na een pauze van een tweetal jaar terug met nieuwe muziek. De man bracht al twee albums uit met You Are All I See uit 2011 en Mercy uit 2015. Toch bracht hij zo nu en dan eens een single uit, al was het nu alweer van 2017 geleden. De kracht van de muziek van Active Child zit in de emotie en breekbaarheid, en dat is op “All Eyes On You” niet anders. Het is de voorbode van een nieuw verhaal voor de band; Active Child tekende bij Sony en de sound mag ook iets anders.

Het begin van “All Eyes On You” heeft nog steeds een piano en neemt je meteen vast bij het hart, maar eens de song zich ontplooit, kruipen er meer r&b vibes in het geheel. De zang van Grossi is fragiel en breekbaar, en dus zit daar nog steeds de emotionele kracht van zijn muziek. Toch kruipen er ook heel wat elektronische extra’s op door te spelen met zijn stem. Het stoort helemaal niet, want het lijkt alsof Active Child zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. We zouden het kunnen omschrijven als een mix tussen Chet Faker, James Blake en Jack Garratt, want ook deze Active Child speelt alles zelf in. Een veelbelovende terugkeer die we meer dan goed kunnen smaken.

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 2 - 8 november

Amai, het was deze week echt de moeite als het op filmpjes aankwam. De bands hebben goed hun best gedaan en het…
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 29 juni - 5 juli

Beste vrienden van “Den Beir”, in de vakantie is het altijd moeilijk om filmpjes te maken. Ook wij bij Dansende Beren begrijpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.