Features, Muzieknieuwtjes, Uitgelicht

Stem voor de Dansende Beren zomerhit 2019

Het is zomer, de temperaturen swingen de pan uit en iedere muzikant probeert wel een nummer te maken dat bij deze weersomstandigheden past. Een nummer waarvan ze dromen dat het een hit wordt en idealiter zelfs een heuse zomerhit. Bij Dansende Beren doen we nu al twee jaar onze eigenwijze zomerhit poll en ook dit jaar gaan we dat opnieuw doen. Nadat in 2017 “Everything Now” van Arcade Fire als winnaar uit de bus kwam en vorig jaar “Humility” van Gorillaz de kroon spande, zijn we benieuwd wie dit jaar top zal worden. Wel gaan we zoals ieder jaar niet op zoek naar de platte hits van deze zomer. Geen Ed Sheeran & Justin Bieber, geen Marco Borsato & Armin Van Buuren, maar wel onze eigenwijze keuzes.

Hieronder vind je de poll van dit jaar, deze kan aangevuld worden met eigen keuzes. Je kan slechts drie keuzes doorgeven, maar je kan ook drie keer stemmen. Stem dus wijs en laat je favorieten de winnaars van dit jaar worden. Je kan ook altijd zelf een nummer toevoegen, dat dan bij in de lijst komt te staan. Op het einde van de maand worden deze dan ook bekend gemaakt!

Wat is jouw Zomerhit van 2019?
5 augustus 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter