Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Forever Son – “How To Smile”

De singer-songwriter Jack Robbins uit Torquay, aka Forever Son, liet in 2015 voor het eerst van zich horen met zijn ep Black Table B Sides. In 2017 zagen we zijn debuutalbum 10 Months verschijnen; leuke folkmuziek om minder zonnige ochtenden tot leven te brengen met een sound die vaak doet denken aan Fleet Foxes. Ondanks dat we een straffe muzikant te horen kregen die een duidelijk beeld van zijn sound heeft, kon Forever Son geen internationale doorbraak garanderen. Vandaag lanceert Forever Son nieuwe single “How To Smile” als voorproefje van zijn tweede opkomende album.

Een folkgitaar, roffelend drumspel en een leuke baslijn openen dit nummer en worden later vergezeld door Robbins lage, warme stem. In het refrein komt er een vrolijk elektrisch gitaartokkeltje bij kijken. De lyrics, die ons vertellen dat we wat positiever in het leven moeten staan, leiden ons voort tot aan de bridge, waar we een iets ruigere gitaarsolo horen. Deze maakt daarna weer plaats voor het vrolijke refreintje. “How To Smile” draagt een duidelijke boodschap en brengt vast en zeker een glimlach op ons gezicht.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Steve Gunn @ Trix (Bar): Kronkelende nevelslierten

Fans van het betere snarenwerk zijn al even vertrouwd met de muziek van Steve Gunn. De singer-songwriter groeide op in Pennsylvania en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cardinals – “If I Could Make You Care”

Afkomstig uit de Ierse stad Cork, vormen Euan Manning, Finn Manning, Darragh Manning, Kieran Hurley, Aaron Hurley en Oskar Gudinovic samen Cardinals….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The New Eves - "Astrolabe"

The New Eves is voorlopig nog een vrij onbekende naam in de muziekwereld, maar de band is hard aan het werk om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.