Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bat For Lashes – “Feel For You”

De Engelse Natasha Khan van Bat for Lashes komt meteen op het emotionele punt met haar voortstuwende nieuwe single “Feel for You”. Khan beschikt over het vermogen om een muzikale en esthetische omgeving te creëren vol met rijke scènes en fantastische personages, en op haar aankomende album Lost Girls zal dat ongetwijfeld niet anders zijn. Ze ging geleidelijk over van folk en kamermuziek naar emotionele elektronische pop en heeft daardoor een compromisloze niche voor zichzelf weten te creëren.

“Feel For You”, het derde nummer van Lost Girls, is in plaats van een delicate ballade – zoals het eerder uitgebrachte “Kids In The Dark” – een funky knaller, die meer gericht is op de dansvloer. Na het beluisteren van beide nummers is het duidelijk dat Khans vijfde studioalbum geïnspireerd wordt door de jaren tachtig. Ze benadrukt dat het een eerbetoon is aan Los Angeles, Californië en de films uit diezelfde jaren die haar hebben beïnvloed.

“Feel For You” maakt deel uit van haar aanstaande album Lost Girls, dat zal bestaan uit een set van tien nummers. Haar vijfde studioalbum als Bat For Lashes en het eerste sinds het conceptalbum The Bride uit 2016 zal verschijnen op 6 september van dit jaar. Er worden geen aankomende concerten verwacht in België.

Facebook / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek via onze Spotify.

26 juli 2019

About Author

Ariane Cooremans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief