Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rationale – “Say What’s On Your Mind”

Wie Rationale niet kent van zijn eigen muziek, kent hem wel via zijn boezemvrienden van Bastille. De jonge Brit mocht al mee als voorprogramma van Dan Smith en co en was onder andere op “Flowers” al gastzanger. Tinashe Fazakerley, want zo heet Rationale echt, maakt echter ook zelf uitstekende muziek. Voor het eerst sinds High Hopes vorig jaar, brengt Fazakerley nieuwe muziek uit en dat zonder angst. Door de support die hij afgelopen jaren kreeg, is Rationale niet meer onzeker en voelt hij zich naar eigen zeggen beter dan ooit en dat is ook te merken op zijn nieuwste single.

“Say What’s On Your Mind” is veruit één van de beste nummers die Rationale al maakte. Een catchy gitaartje leidt ons doorheen de single, terwijl Fazakerley het beste van zichzelf geeft. Het nummer brengt ons in zomerse sferen, die ons ergens op een strandbar laten voelen, wanneer er een sample van pratende mensen klinkt. De bassen en drum geven een extra r&b-sound aan het nummer, waardoor het al snel non-stop afgespeeld kan worden. We kunnen niet genoeg krijgen van de geweldige stem van Rationale, die zeker in dit nummer perfect uitkomt. Met “Say What’s On Your Mind” heeft Rationale zichzelf helemaal heruigevonden en het klinkt beter dan ooit.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rationale - "Hurts the Most" (feat. Ayelle)

Rationale is helemaal terug van weggeweest. De man kampte met hopen onzekerheid, maar dat probleem heeft hij naar eigen zeggen van zich…
AlbumsRecensies

Rationale - Rationale (★★★½): bovenaards dramatisch debuut

Een stem kan soms meer dan genoeg zijn om luisteraars in te pakken met je muziek, dat bewijst Rationale met zijn titelloze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rationale - "Loving Life"

De Londense zanger Rationale heeft weer een nieuwe single, “Loving Life”. De man heeft redenen genoeg om van het leven te houden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.