Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Papooz – “Moon Pie”

De naam Papooz heeft iets plezants en exotisch over zich, en die indruk maken de Fransmannen ook waar in hun muziek. Vaak krijgen we lekker dansbare elektropop met vleugjes retro voorgeschoteld en die formule bracht al twee albums op. Night Sketches verscheen dit jaar nog, en nu is Papooz er alweer met een nieuwe single met veelbelovende titel “Moon Pie”.

Deze keer is het niet de grote dansbaarheid die zegeviert, maar gaat Papooz te werk met een eerder minimalistische insteek. “Moon Pie” heeft zijn naam niet gestolen: het nummer klinkt taartzoet en begeleidt je naar hogere sferen. Het is het toonbeeld van zweverigheid en als je tegelijk naar de clip kijkt, voel je ook de melancholische ondertoon binnensijpelen. Nergens komt “Moon Pie” tot een hoogtepunt, en aangezien de sfeer zodanig optimaal is, heeft het nummer ook geen climax nodig en was het rustig laten kabbelen gegarandeerd de juiste zet.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Papooz - "The Garden"

Een gloednieuwe single van het Franse duo Armand Penicaut en Ulysse Cottin. Onder Papooz leveren deze twee Parijzenaren tropische pop gekenmerkt door…
LiveRecensies

L'Impératrice @ Les Nuits Botanique: Muziek die de Chapiteau deed daveren

Op de Dag van de Arbeid had Les Nuits weer veel moois voor ons in petto. De Chapiteau werd namelijk gevuld door…
AlbumsRecensies

Papooz - Night Sketches (★★★): Poging tot experimenteren

De Franse band Papooz verscheen in 2015 op het toneel met zoete melodieën die je doen dagdromen over die goede oude zomerdagen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.