Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Surfer Blood – “Around Your Sun”

Surfrock en indie zitten in het bloed van de leden van Surfer Blood. Steevast ligt de focus op een dansbare gitaar, een zachte zanglijn en een ritme dat zonder aarzelen vooruit drijft. Bloedonderzoek na het luisteren naar deze band zou een reservoir aan vitamine D aantonen, want met hun muziek haal je de zon in huis. Op 16 augustus komt hun nieuwe ep Hourly Haunts uit en tegelijk werd aangekondigd dat de vijfde langspeler voor volgend jaar zal zijn. Om het aftellen naar al dat moois in gang te zetten, releasete Surfer Blood “Around Your Sun”.

De titel “Around Your Sun” verraadt de sfeer van het nummer al, maar ook zonder die suggestieve titel had je kunnen raden dat nieuw materiaal van Surfer Blood vrolijk stemt en mierzoet smaakt als vijftig Haribo’s. En hoe raad je het, de single draait om een typische indiegitaar, zachte zang en een rechttoe rechtaan drive. Niets dat we nog niet eerder gehoord hebben dus, maar dat hoeft ook niet; zolang deze formule blijft werken, surfen we graag mee op hun rechtdoorzee indiegolven. Onze glimlach reikt van oor tot oor, dus twijfel over de werking van de formule kunnen we met een gerust hart laten varen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #17

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
LiveRecensies

Surfer Blood + Pip Blom @ Botanique (Witloof Bar): Sneller en beter dan 4G

Woensdagavond in Brussel en haalde Botanique twee bands eventjes uit de garage om ze een podium te bieden in de Witloof Bar….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 12 - 18 december 2017

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dat is te voelen aan de filmpjes van deze week. Opvallend veel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.