Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock – “Real”

Jonge, beginnende muzikanten met ambitie en een DIY-werkwijze die nu al moeiteloos aanslaat, je zou ze allemaal in de gaten moeten houden. Gelukkig zijn wij er om je in het gigantische artiestenbos te wijzen op de bijzonderste fenomenen die je kan bewonderen net voor hun groeispurt. Havelock is er zo eentje die de boswandeling stilzet, al was het voorlopig maar voor twee nummers lang. Meer had de jongeman namelijk nog niet gereleaset, maar met “Real” is er nu een derde, wederom aanstekelijke single.

Net als op zijn vorige single is de tekst op “Real” weer een staaltje oprechtheid en stelt Havelock onomwonden waar het op staat. Ondanks dat de jongeman droombeelden doorprikt, zal een luisterbeurt vooral met fonkelende oogjes doorgebracht worden. De instrumentals zitten dan ook zodanig goed dat het voelt alsof Havelock al een habitué is in het vak. Wel is “Real” zijn meest poppy en voorspelbare lied tot nu toe, maar omdat het eveneens het toonbeeld van catchyness is, kan werkelijk niemand daar wakker van liggen.

Naar eigen zeggen zitten er nog meer ‘koekjes in de oven’. Op dit moment is er geen houden aan onze eetlust, dus de inschrijflijst voor ons ‘start to run’ groepje volgt weldra.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "CHINA DOLL"

In december bracht Havelock nog zijn eerste ep SCRAMBLED uit, maar nu een maand later, is hij er alweer met nieuwe muziek….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Pheromones"

Havelock heeft nog niet zoveel releases op de teller staan, maar dat doet niets af aan het feit dat hij ons al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Havelock - "Vacancy"

Bij Dansende Beren hebben we een zwak voor jonge rock en indie acts, die vooral veel zelf doen tijdens het productieproces van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.