Wedstrijden

Win gesigneerde lp & duotickets voor Thievery Corporation @ AB!

De discografie van Thievery Corporation is bijna niet meer bij te houden. Hun eerste plaat dateert al van 1997 en het hoeft niet te verbazen dat een band die al zo lang bezig is wel eens in de verleiding raakt om te beginnen jongleren met genres. Zo zoekt Thievery Corporation verschillende genres op in de buurt van triphop: van bossa nova over reggae naar ambient of dub, ze brengen het allemaal en telkens met evenveel overtuiging.

Hun laatste album, Treasures from the Temple, kwam vorig jaar uit en dat betekent natuurlijk tour-tijd! Ook in België kan je hen aan het werk zien, en de fans van het eerste uur zullen nu wel de wenkbrauwen fronsen en denken: ‘Het zal wel zijn, morgen is het zover!’ Op 3 juli houdt het duo dus halt in de Ancienne Belgique in Brussel.

We zullen het de late beslissers die nog geen ticket hebben even makkelijk maken. Je kan namelijk een duoticket winnen voor hun show in de AB, en daar houdt het nog niet op, want je krijgt er ook een exclusieve, gesigneerde vinyl van deze mannen bij!

Als je kans wil maken op de tickets en het collector’s item, moet je slechts één vraag beantwoorden en het antwoord doormailen naar wedstrijd@dansendeberen.be. Voeg in je mailtje ook een bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en/of ons volgt op Instagram. De vraag die je moet beantwoorden, is: Wat zijn de namen van de leden van Thievery Corporation? Check zeker je mailbox rond de middag, want dan kondigen we aan wie deze prijzen in ontvangst mag nemen.

 

2 juli 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter