Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hibou – “As Always”

Hibou weet van geen ophouden. Elke week releaset Peter Michel uit Seattle een nieuwe single van zijn aankomende album Halve. Verleden week zat de man aan single vier en voorspelden we dat we de helft van Halve al gehoord zullen hebben eer het zover is op 26 juli. De kans is groot dat het effectief zo zal zijn, want een week later is single nummer vijf inderdaad een feit.

“As Always” is niet puur zweven (zoals op “Your Echo (To Remember)”), en is ook geen upbeat belichaming van zonnestralen (zoals op “Inside Illumination”). Dit nummer heeft de meest laidback grooves die we tot nu toe van hem gehoord hebben. Hibou laat je zachtjes meewiegen en wonderlijke scenario’s schetsen in je hoofd. Ook nu weer brengt zijn echoënde stem je in vervoering. Misschien komt dat door de conditionering na al die kort op elkaar volgende releases of misschien gewoonweg door de zachtheid van die klank; in ieder geval is de manier waarop zijn stemgeluid ingezet wordt een onmisbare factor geworden. “As Always” past zoals altijd mooi in het rijtje van lieflijke nummertjes om verliefd op te worden. Allez, tot volgende week, hé!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #17

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hibou - "An Hour Of Vision"

We hebben al vaker verwezen naar hoe hups we de naam Hibou vinden, en nu blijkt dat ook de man achter die…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hibou - "Your Echo (To Remember)"

Onder de montere naam Hibou brengt de Amerikaanse Peter Michel muziek uit die je hartslag meteen onder controle krijgt tot een relaxed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.