Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blu Samu – “Grippa”

She came in smooth and never left. De Belgisch-Portugese Blu Samu was voor ons vorig jaar een van de grootste ontdekkingen en hoort inmiddels tot de top van de Belgische urban scene. Sinds we haar in januari 2018 een ‘Grote Beer Van Morgen’ maakten, bleef het zeer goed gaan voor Salomé Dos Santos en had ze een rijkelijk gevulde agenda. In februari werd ze dan door het gigantische YouTube kanaal COLORS uitgenodigd voor een sessie, waarmee ze stilaan de miljoen views nadert. Voor de rest was het al een heel tijdje wachten op nieuw solowerk van de dame, die dit jaar met onder andere Zwangere Guy al hits scoorde.

Haar nieuwste single is voor fans als een oude bekende. “Grippa” staat namelijk al een tijdje op Blu’s setlist en zette zo al heel wat toeschouwers in vuur & vlam. Het energieke nummer kent een zeer goede melodie en beat, die al snel blijft hangen en tijdens haar shows al tot de hoogtepunten gerekend kon worden. Nu de single ook officieel uit is, kunnen haar fans het nummer dan ook eindelijk op hun Spotify-lijstje plaatsen. Of Blu haar goede vriend ‘Grippa’ ondertussen al gevonden heeft, blijft een raadsel, maar fans zal ze er alvast bij krijgen. Salomé Dos Santos is aan een zeer mooi parcours bezig!

Blu Samu staat deze zomer o.a. op Pukkelpop, waar ze op vrijdag 16 augustus de Dance Hall zal openen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….
InstagramLiveRecensies

Glints @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Energieke wisselwerking

De fervente festivalganger kan het aantal keren dat hij Glints live zag misschien niet meer op één hand tellen, maar toch verkopen…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Glints - The Dark! (★★★): Stormpje na de stilte

Wat Dries Mertens ooit was voor de Rode Duivels, is Glints vandaag de dag voor de Belgische muziekindustrie: de supersub. Als Jan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.