Wedstrijden

Win duotickets voor Hooverphonic of Arsenal in het OLT Rivierenhof!

© CPU – Nathan Dobbelaere

Hooverphonic is zonder twijfel een van de beste Belgische bands. De band van Alex Callier en Raymond Geerts is in een carrière van ruim twintig jaar aardig geëvolueerd. Niet alleen de frontvrouw veranderde zo nu en dan eens, maar ook de sound van de band is sterk veranderd. Op de jongste plaat Looking for Stars kregen we niet alleen de popnummers te horen die ze de laatste jaren maakten, maar keerden Callier en Geerts ook terug naar de triphop waarmee het ooit begon. Huidige zangers Luka Cruysberghs weet live alle hits naar haar hand te zetten. Sommige van die hits werden in de Lotto Arena dan weer in een nieuw jasje gestoken, waardoor Luka ons met momenten kippenvel bezorgde. Ongetwijfeld zal Hooverphonic dat opnieuw weten te doen in OLT Rivierenhof komende zomer. Als je daarbij wilt zijn, moet je één vraag beantwoorden (zie onderaan artikel) en wie weet wint u duotickets voor het optreden op 11 augustus.

Nog een fantastische Belgische band is Arsenal. Iets helemaal anders dan Hooverphonic, maar één ding is zeker: elk optreden is een feest vol hits. Het is niet voor niets dat de band hun meest recente album In the Rush of Shaking Shoulders hebben genoemd, want je zal met je schouders (en meer) schudden als je Arsenal live krijgt te zien. Arsenal werkt vaak samen met gastzangers en spijtig genoeg moest de groep in het afgelopen jaar afscheid nemen van twee zangers waarmee ze grote hits hebben gescoord. Mario Dos Santos, die we kennen van onder andere “Saudade”, kwam om in een auto-ongeluk en Shawn Smith overleed aan de gevolgen van suikerziekte. Die laatste, bekend van hits als “Melvin” en “Lotuk”, zei verbaasd te zijn over hoe onbekend Arsenal in het buitenland is. Volgens hem zouden de nummers van John Roan en Hendrick Willemyns wereldhits moeten zijn. Wie op deze potentiële wereldhits wil dansen in het magische OLT Rivierenhof, kan ook deelnemen aan de wedstrijd en duotickets winnen voor het optreden van Arsenal op 5 september.

© CPU – Stijn Verbruggen

Dansende Beren geeft drie duotickets weg voor Hooverphonic (11 augustus) en nog eens drie duotickets voor Arsenal (5 september). Als u kans wil maken op een van de tickets moet u slechts één vraag beantwoorden en het antwoord doormailen naar wedstrijd@dansendeberen.be. Vermeld ook in je mailtje of je naar Hooverphonic of naar Arsenal wilt gaan + stuur een bewijs bewijs dat je onze Facebook-pagina leuk vindt en/of ons volgt op Instagram. De vraag luidt: Enkele jaren geleden verraste Beyoncé ons met Lemonade. Op dat album hoorden wij tijdens “6 Inches” een sample van “Walk on By” door Burt Bacharach en Hal David, maar Queen B is niet de enige die deze sample heeft gebruikt. Hooverphonic was haar al lang voor. Op welk nummer gebruikte Hooverphonic dezelfde sample van Bacharach en David als Beyoncé?

18 juni 2019

About Author

Robbe Rooms


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter