Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Mark Ronson & King Princess – “Pieces Of Us”

 

Hij is een van de grootste producers ter wereld en werkte aan de grootste hits ooit, zij is een opkomende zangeres die haar platform gebruikt om zich in te zetten voor de LGBTQ+ community, waarvan ze zelf deel uitmaakt. We hebben het over Mark Ronson en King Princess, die recent samen de studio in doken om aan muziek te werken. Na Miley Cyrus, Lykke Li, Yebba en Camila Cabello is King Princess dus de vijfde dame waarmee Ronson dit jaar een nummer uitbrengt.

“Pieces of Us” is een meer dan geslaagde samenwerking, aangezien Mark Ronson zijn nieuwe protegé helemaal haar ding laat doen. King Princess werd niet voor niets tweede in BBC’s Sound Of 2019, en laat ook met deze samenwerking horen waarom dat zo is. “Pieces Of Us” heeft het vooral van de zeer leuke basgitaar en van een makkelijke songstructuur, die ervoor zorgt dat het nummer lichtjes voorspelbaar is maar daarom ook heel meezingbaar wordt.

“Pieces Of Us” is de vijfde single van Mark Ronson’s nieuwe album Late Nights Feelings dat aanstaande vrijdag uitkomt. King Princess maakt dan weer volgende week haar opwachting op Rock Werchter, waar ze op zaterdag om 17:00 in KluB C staat.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 juni 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief