Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vagabon – “Flood”

Al sinds haar zeventiende maakt de Kameroense Laetitia Tamko muziek. Vandaag doet ze dat onder haar artiestennaam Vagabon. In 2017 bracht ze haar debuutplaat Infinite Words uit, en vandaag volgt de eerste single voor de opvolger. “Flood” is een voorsmaakje van wat we te horen zullen krijgen op All The Women In Me, dat eind dit jaar in de rekken zal liggen.

Op “Flood” krijgen we een elektrisch, opbouwend nummer, met geen gebrek aan effecten op Tamko’s stem. Bij het eerste refrein komen de drums erdoor en breekt het nummer pas echt los. Door het rustigere stuk op het einde komt het laatste refrein zelfs nog beter tot zijn recht. Met “Flood” heeft Vagabon een meer dan degelijke eerste single uitgebracht, die ons reikhalzend doet uitkijken naar haar nieuwe album.

Vagabon staat op 22 oktober in de Botanique. Haar tweede album, Vagabon, komt uit op oktober.

FacebookInstagramTwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vagabon - "Carpenter"

Vagabon is misschien niet meteen een artiest die tot de verbeelding spreekt, maar Laetitia Tamko kan wel op een trouwe fanbase rekenen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vagabon - “Water Me Down”

De Kameroense zangeres Vagabon is al een hele tijd bezig met het maken van muziek en sinds haar debuutplaat in 2017 uitkwam,…
LiveRecensies

Vagabon @ Botanique (Witloof Bar): Vinnige muziek, onopvallend gebracht

Laetitia Tamko, in de indie-rock wereld beter bekend onder de artiestennaam Vagabon, veroorzaakte eerder dit jaar aardig wat kringen in het water…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.