Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Acres – “Be Alone”

Het wordt een drukke zomer voor Acres, want naast optredens op festivals als Jera On Air en Wacken brengen ze ook hun eerste plaat Lonely World uit. De vier heren uit South Coast in het Verenigd Koninkrijk zijn al een tijdje bezig met muziek en tourden inmiddels al met namen als Moose Blood en Casey door Europa. Door het veel en intensief spelen hebben ze alvast ook een aardige fanbase weten op te bouwen die nu al stilaan begint af te tellen naar de release van Lonely World op 9 augustus. Sinds vandaag hebben de fans nog een extra reden om daar naar uit te kijken, want “Be Alone” is een uitstekende single geworden.

“Be Alone” heeft maar een fractie van een seconde nodig om ons mee te krijgen en een vurige start te nemen. Na een stevige intro neemt het nummer wat af in vaart, maar dat heeft dan natuurlijk als voordeel dat het refrein nog krachtiger en grootser overkomt. De stem van Ben Lumber heeft een verslavend karakter en schreeuwt het refrein op indrukwekkende wijze aan elkaar. De pijn en de frustraties worden weggezongen en dat op de gekende Acres bombast van gitaren en vurige drums. “Be Alone” is toch wel één van de betere nummers geworden die ze tot nog toe hebben uitgebracht en stemt ons alvast goed in voor Lonely World.

Op dinsdag 17 september speelt Acres in JC Bouckenborgh in Antwerpen en brengen ze special guest Parting Gift en Tripsitter mee.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

10 juni 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter